ThinManager Hardware van Logic Supply

Ultra-betrouwbaar, ThinManager-Ready® en ontworpen om je tijd en geld te besparen.

 

Waarom kiezen voor Logic Supply ThinManager-Ready Thin Client Hardware?

 
 •  
  Tested And Certified
   

   

  Getest en gecertificeerd

   

  Onze hardware heeft intensieve testen ondergaan door ThinManager en is vooraf geïnstalleerd met de noodzakelijke BIOS om binnen enkele minuten aan de slag te kunnen.

 •  
 •  
  Ultra-Reliable
   

   

  Ultra-betrouwbaar

   

  Duurzame en volledig metalen behuizingen beschermen de kritische componenten in elke omgeving. Daarnaast weerstaan onze fanless designs alles met betrekking tot stof, vuil, extreme temperaturen en trillingen.

 •  
 •  
  Highly Connectible
   

   

  Hoge connectiviteit

   

  Een brede reeks aan industrie gefocuste I/O verzorgt een veelzijdigheid aan connectiviteitopties voor jouw beeldschermen, uitrusting, sensoren of randapparatuur.

 •  
 •  
  Trusted Partner
   

   

  Een vertrouwde partner

   

  Toegewijde Account Managers, aanpasbare merkopties, lokale verkoop en technische ondersteuning en uitgebreide support voor de levensduur van jouw apparaat zijn allemaal onderdeel van het verschil dat Logic Supply maakt.

 
Doug Coulter, Product Manager voor ThinManager, een Rockwell Automation Technology
“Nu we zien dat de adoptie van industriële thin clients wereldwijd groeit, zijn we erg blij om een partner als Logic Supply te hebben. Ze brengen consistent het nieuwste van het nieuwste op gebied van hardware en uitstekende klantenservice voor industriële professionals die op zoek zijn naar het inzetten van een modern thin client platform.” Doug Coulter, Product Manager voor ThinManager, een Rockwell Automation Technology
 
ThinManager Logo
 
 

Waarom ThinManager?

 

De combinatie van Logic Supply hardware en het ThinManager softwarepakket geeft de mogelijkheid tot gecentraliseerd management van een geheel netwerk met gebruikerterminals. Elk thin client systeem in het netwerk kan worden geüpdatet, gemonitord en onderhouden vanaf de netwerkserver. Hiermee worden de tijd en kosten voor individueel onderhoud en updaten van elke gebruikerterminal drastisch teruggedrongen. Dit verbetert de consistentie en de tijdigheid van updates. Zo verhoogt het de operationele efficiëntie en verlaagt het de algehele IT-kosten.

 
 
ThinManager Logo
 
 

Bekijk ThinManager-Ready Thin Client Hardware

 
ThinManager-Ready Thin Clients

Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 02 8082537
 
Chat Icon