Logic Supply wordt binnenkort OnLogic. Ontdek meer  

Logic+: Lifecycle Management

Omdat levenscycli ertoe doen

Om langdurig success te kunnen garanderen, houden onze klanten de levenscycli van de componenten die in onze systemen zitten in de gaten. Ons product management team zorgt er altijd voor dat we embedded levenscycli aanbieden van minstens 3-5 jaar bij een grote meerderheid van onze producten. We gaan zelfs nog een step verder door de beschikbaarheid van een product bij te houden en je van te voren in te lichten als onze leveranciers End-of-life (EOL) statements uitbrengen over belangrijke componenten.

 

Begin direct

Spreek vandaag nog een hardware specialist over onze aangeboden services.

 

03 808 2440

 

info@logicsupply.be

 
Download ons service menu

Lifecycle management services

Product Discontinutaiton Notifications

Notificaties van beëindigde producten

Prijs: inbegrepen

We begrijpen dat lange levenscycli voor klanten van belang zijn. Daarom nemen wij end-of-life notificaties serieus. Onze goede relaties met leveranciers zorgen ervoor dat we notificaties kunnen doorgeven wanneer een productiestop voorspeld wordt, en wanneer deze officieel wordt aangekondigd. Wanneer wij de data weten, zullen we samen met je kijken naar een vervangend product en deze transitie begeleiden.

Product Roadmap And Migration Planning

Product roadmap & migratie planning

Prijs: inbegrepen

We zullen proactief contact met je opnemen en samen met jou een soepele overgang van een ouder platform naar een nieuwe voorzien. Hierdoor heb je genoeg tijd om prototypen te testen en de functionaliteit te controleren voordat de productiestop problemen kan veroorzaken.

Praat met een hardware specialist over je project

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 03 808 2440
 
Chat Icon