Logic Supply wordt binnenkort OnLogic. Ontdek meer  

Logic+: Inventarisatie & Fulfilment

Laat de hardware maar over aan ons

Versimpel de productieketen door ons de hardware te laten regelen, zodat jij je kan focussen op je toepassingen en klanten. Gebruik ons warenhuis voor gebouwde en geteste systemen, zodat je zelf geen extra opslagruimte meer hoef te regelen. Verstuur direct naar je klanten vanuit onze locaties in Noord-Amerika, Europa en Azië zodat je levertijden drastisch verkort worden en je je niet bezig hoef te houden met het logistieke proces. We helpen je zelfs bij een voorspellingsplan, zodat je verwachte levertijden behaald worden.

 

Begin direct

Spreek vandaag nog een hardware specialist over onze aangeboden services.

 
03 808 2440
 
info@logicsupply.be
 
Download ons service menu

Inventarisatie & fulfillment

Consigned Stock

Opslag voor voorraad

Prijs: €10/systeem

We bouwen en testen je systemen van tevoren, en slaan deze op in ons warenhuis zodat deze klaar staan voor snelle levering aan je klanten wanneer dat nodig is. Combineer deze service met verzendservices, labeling en imaging zodat je een totaaloplossing hebt voor de hardware fulfillment.

 

Logistiek

Direct Shipping

Directe verzending

Prijs: inbegrepen

Als onderdeel van onze standaard service zullen we je producten direct verzenden naar je klanten vanuit onze vestigingen in Noord-Amerika, Europa en Azië. Dit versimpelt het proces en vermindert de kosten van het doorsturen naar klanten.

Blind Drop Shipping

Geblindeerde verzending

SKU: SV-BlindShip | Prijs: €10/systeem

Voordat we het product versturen naar je klanten zullen we alle referentie naar Logic Supply van de shipping labels en verpakkingen verwijderen. Daarnaast voegen we ook jullie adres toe als retouradres. Voeg een van onze branding services toe om ons logo ook van systeemlabels te verwijderen voor een compleet merkloos product.

Praat met een hardware specialist over je project

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 03 808 2440
 
Chat Icon