Logic+: Ontwerp & Ontwikkeling

Op maat gemaakte hardware binnen 90 dagen

Er zijn drie verschillende manieren om je perfecte PC samen te stellen bij Logic Supply:

  • Configureer een systeem met componenten die wij aanbieden (standaard)
  • Vraag aanpassingen aan voor bestaande systemen (aanpassend maatwerk)
  • Ontwikkel samen met ons een volledig op maat gemaakt hardware platform (volledig maatwerk)
 

Logic Supply's eigen ontwerp en ontwikkelingsteam dat bestaat uit zowel mechanical en electrical engineers als industriële ontwerpers biedt een groot aantal services voor wie maatwerk vereist. Ons ontwikkelteam kan alle taken uitvoeren om de perfecte hardware engineering partner te zijn, van het ontwerpen van behuizingen tot aan het ontwerpen van nieuwe componenten. Het koppelen van modulaire ontwerpen en een eigen engineering team zorgt ervoor dat we snel en efficiënt een nieuw apparaat kunnen ontwikkelen terwijl we binnen de tijd en het budget blijven.

Begin direct

Spreek vandaag nog een hardware specialist over onze aangeboden services.

 
02 8082537
 
info@logicsupply.be
 
Download ons service menu

Ontwerp & ontwikkeling van de behuizing

Small Case Modifications

Aanpassingen op een bestaande behuizing

Prijs: afhankelijk van het project

We hebben onze computerbehuizingen ontworpen met flexibiliteit in gedachte. Door ons modulaire platform en ons ontwerp en ontwikkelingsteam te combineren, kunnen we snel en kosteneffectief onze behuizingen aanpassen voor jouw project. Voor alles van nieuwe montageplekken tot het integreren van complexere onderdelen; wij zullen samen met jou de ideale oplossing bedenken.

Custom Faceplate and Backplate Design

Speciaal ontworpen faceplate & backplate

SKU voor één stuk: SV-1PlateDesign | Prijs: €5,000 (eenmalig)

SKU voor beide platen: SV-2PlateDesign | Prijs: €7,000 (eenmalig)

Gebruik een van de bestaande faceplates, backplates of zelf beide, en pas deze aan zoals jij dat wil. Door onze flexibele productontwerpen kunnen we gemakkelijk verschillende onderdelen verwisselen of aanpassen. Mogelijkheden bij deze optie zijn bijvoorbeeld het toevoegen van extra uitsparingen voor I/O , verwijderen van uitsparingen om I/O te verbergen , het labelen van poorten, andere afwerkingen van het materiaal en veel meer.

*Onderdelen kunnen extra kosten met zich meebrengen

Custom Motherboard Case Kit

Op maat gemaakte behuizingkit voor moederborden

SKU voor beide plates: SV-HPKitDesign | Prijs: €9,000 (eenmalig)

Om excellente prestaties op het gebied van temperaturen en toegang tot alle I/O te garanderen, vereisen onze industriële behuizingen een speciale heatsink, frontplate en backplate voor elk moederbord. Als je een moederbord wil gebruiken wat niet in onze productlijn voorkomt, kan deze service zorgen dat elk moederbord werkt met je gekozen behuizing.

*Onderdelen kunnen extra kosten met zich meebrengen

Industrial Design

Industrial design

Prijs: afhankelijk van het project

Werk samen met ons industrial design team om het ontwerp van je op maat gemaakte computer naar het volgende niveau te tillen. We nemen je mee door het gehele proces: van conceptontwikkeling tot aan uiteindelijke 3D modellen. Deze 3D modellen bieden een onbetaalbaar inzicht in hoe het product er uiteindelijk uit zal zien.

 

Ontwerp en fabricage van componenten

Custom Mounitng Brackets

Op maat gemaakte montagebeugels

Prijs: afhankelijk van het project

De grootste deel van onze computers zijn al uitgerust met VESA, DIN en andere montageopties. Wanneer je andere specifieke montage-eisen hebt, kunnen wij ook op maat gemaakte beugels ontwerpen die daar aan voldoen. Eerdere projecten waren bijvoorbeeld het ontwikkelen van rackmount adapters en veilige, diefstal-proof beugels.

Custom Components

Componenten op maat (knoppen, borden etc.)

Prijs: afhankelijk van het project

Deze service biedt ontwerp, project management en ondersteuning bij ontwikkeling van componenten op maat, zoals aan-/uitknoppen, kabels en borden.

Custom Wire Harnesses

Kabelbomen op maat

Prijs: afhankelijk van het project

Wanneer je computer een op maat gemaakte kabelboom vereist kunnen wij deze ofwel zelf ontwerpen, of in ons uitgebreide netwerk een kabelboom opzoeken die past bij jouw systeem.

Custom Buttons

Stroomvoorziening & functieknoppen op maat

Prijs: afhankelijk van het project

We kunnen stroomvoorzieningen en functieknoppen op maat ontwerpen en fabriceren, en deze vervolgens inbouwen in de faceplate van je computer (bijvoorbeeld op de plaats van de aan/uitknop). Eerdere projecten bestonden uit een "bel naar huis"- en een connectiviteits controleknop. Deze service vereist vaak het aanpassen van de faceplate.

Custom LED Indicators

LED indicatorlampjes op maat

Prijs: afhankelijk van het project

Voeg specifieke systeemstatus indicatoren toe die informatie doorgeven als WiFi sterkte, LAN of opslagactiviteit van je computer. Dit type aanpassing wordt vaak toegepast door het grafisch aansturen van embedded LED's, maar er zijn ook andere opties mogelijk.

Praat met een hardware specialist over je project

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 02 8082537
 
Chat Icon