Logic Supply wordt binnenkort OnLogic. Ontdek meer  

Logic+: Testen & Certificering

Slaag vol vertrouwen

We verrichten consulterend werk om ervoor te zorgen dat je systeem aan elke vereiste certificeringen voldoet voor jouw toepassing. Er zijn talloze voordelen om met Logic Supply te werken om aan de eisen te voldoen. Deze voordelen zijn onder andere:

 
  • We zijn als bedrijf ISO9001:2015 gecertificeerd. We volgen strikte processen om de beste kwaliteit en herhaalbaarheid te garanderen.
  • We nemen revisies serieus en brengen je meteen op de hoogte als een van de componenten aangepast worden. Zo weet je precies wat je moet doen bij je volgende bestelling.
  • We leveren je conformiteitsverklaring (DoC) documenten mee bij CE-gecertificeerde systemen en houden een design history bestand bij voor je project. We kunnen je zelfs helpen bij het aanmaken van de nodige labels die de conformiteit van je systeem indiceren.
  • We hebben ervaren EMI-professionals en engineers in dienst die je snel helpen bij het oplossen van complexe problemen.
  • We hebben altijd back-up componenten op voorraad en kunnen snelle metaalbewerkingsopties bieden. Zo garanderen we snel, efficiënt en goedkoop verloop van de testfase.
 

Wettelijk vereiste test services

Industrial PC EMC Testing

EMC testen voor IT hardware

SKU: SV-EMCTest | Price: €10.000 plus de prijs van 2 systemen

Minimumaantal systemen: 250

Hoewel al onze systemen voldoen aan de FCC-normen gebaseerd op certificatie van afzonderlijke componenten en CE-conform door middel van self-declaration, zorgt deze verificatie ervoor dat je een testrapport krijgt van ons voor jouw specifieke benodigdheden. De resultaten tonen aan dat wordt voldaan aan FCC (USA), ISED (Canada), CE (Europa: EMC-richtlijn, Radio Equipment Directive), VCCI (Japan), RCM (Australië/Nieuw-Zeeland).

Industrial PC Safety Testing

Veiligheidstesten voor IT hardware

SKU: SV-SafetyTest | Price: €15.000 plus de prijs van 2 systemen

Minimumaantal systemen: 250

Let op: Deze service is niet beschikbaar voor al onze systemen

 

We zullen je configuratie indienen bij een NRTL (nationaal erkend testlaboratorium)) voor veiligheidstesten. Dit bevat CB Scheme, UL 62368-1 Listing under LS file, CE (Low Voltage Directive).

 

Praat met een hardware specialist over je project

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 03 808 2440
 
Chat Icon