Logic+: Branding & Labeling

Snel en gemakkelijk aan te passen

We begrijpen hoe belangrijk het opbouwen van een merknaam is. Onze branding services verbeteren niet alleen de out-of-the-box experience die je bied aan klanten, maar helpt ook met het aanpassen van je hardware platform en verpakking door kleuren, logo's, productnamen en overige merkelementen toe te voegen. Daarnaast kunnen wij ook volledig aangepaste serienummer labels ontwikkelen waarbij jouw merk en product het beste uit de verf komen. Bekijk al onze mogelijkheden in de lijst hier onder.

 

Begin direct

Spreek vandaag nog een hardware specialist over onze aangeboden services.

 
03 808 2440
 
info@logicsupply.be
 
Download ons service menu

Branding op het systeem

Custom Branded Computer

Extra Branding - plates

Prijs: Bekijk onze faceplate/backplate ontwerpservice

Biedt onze rapid branding service niet de flexibiliteit waar je naar op zoek bent, wil je meer dan 100 systemen aanpassen? In dat geval kunnen wij samen met jou kijken naar een bijpassende service. Selecteer eigen basiskleuren voor de face- en backplate en voeg een gezeefdrukt logo, poortlabels en andere informatie toe aan je pc.

Custom Color Cases

Extra Branding - behuizing

SKU: SV-CaseColor | Prijs: €5000 (eenmalig)

Onze commerciële en Rackmount productlijnen kunnen geverfd worden, om een bepaalde kleur te tonen over de gehele behuizing. Selecteer een Pantone kleur voor je behuizing, en wij zullen de productie van de aangepaste behuizingen voor je regelen.

*Onderdelen kunnen extra kosten met zich meebrengen

Custom Color Heatsink and Logo

Extra Branding - heatsink van behuizing

SKU: SV-CustomHeatsink | Prijs: €3000 (eenmalig)

Ook onze industriële productlijn is flexibel genoeg om aangepast te worden. Je kan een eigen kleur kiezen voor de aluminium heatsink, en een laser-gegraveerd logo toevoegen. Voor de heatsink kan je kiezen tussen zilver, zwart, grijs, zakelijk blauw, teal, rood, groen of paars. Voordat je je keuze maakt kunnen wij je nog een rendering tonen van hoe je systeem er uit gaat zien met de gekozen kleur en gegraveerd logo.

*Onderdelen kunnen extra kosten met zich meebrengen

 

Branding op de verpakking

Screen Printed Logo On Regular Packaging

Geprint logo op een reguliere doos

Prijs: afhankelijk van het project

Pas de standaard bruine verpakking aan met eigen geprinte afbeeldingen. Voeg je logo, product informatie, certificeringslogo's en meer toe. Deze service kan alleen aangeschaft worden door klanten die aangepaste behuizingen bestellen.

Full Color Printing On White Box

Kleurenprint op witte doos

Prijs: afhankelijk van het project

Upgrade van een standaard bruine doos naar een witte doos waar gekleurde afbeeldingen op geprint kunnen worden. Deze service kan alleen aangeschaft worden door klanten die aangepaste behuizingen bestellen.

Custom Packaging Inclusions

Extra materialen toevoegen in de doos

SKU: SV-CustomInclude | Prijs: €12/systeem

Voeg geprinte materialen als een handleiding en marketingboekjes toe aan de doos van het systeem. Jij voorziet ons met de extra materialen die je in de doos geleverd wil hebben, en wij zullen deze toevoegen aan de verpakking tijdens de productie. Deze service kan gebruikt worden voor zo veel mogelijk platte geprinte materialen als jij wil, zolang deze maar in de doos passen en gebundeld bij ons aangeleverd worden.

 

Labeling Services

Standard Serial Number Labels

Standaard serienummer label

Prijs: inbegrepen

Alle computers en computerverpakkingen bevatten een label waar het Logic Supply serienummer, barcode, QR-code, modelnummer, plaats van assemblage, FCC statement, RoHS, Electronic Waste symbolen en het Logic Supply Logo op staan.

Unbranded Serial Number Labels

serienummer label zonder logo

SKU: SV-BlindLabel | Prijs: €6/systeem

De optie voor een serienummer label zonder logo verwijdert het Logic Supply logo en modelnummer van ons standaard serienummer- en verpakkingslabels.

Custom Serial Number Label

Aangepaste serienummer labels

SKU: SV-FullCustomLabel | Prijs: €12/systeem + €750 eenmalige kosten

Bij deze service krijg je een volledig aangepast design van onze standaard systeem- en productlabels. Alles wat we vereisen is dat dat barcode en QR code blijven, samen met de vereiste certificeringslogo's en ID's.

Custom Serial Numbers

Aangepaste serienummers

SKU: SV-CustSerialNumSetUp | Prijs: €500 (eenmalig)

Bij deze service kan je zelf een serienummer formaat kiezen voor je computers. Opties zijn een eigen voor- of achtervoegsel bij de nummers, productiedatum en -tijd. De toe te voegen karakters zijn a-z, 0-9 en "-". De maximale lengte is 16 karakters.

MAC Address Labeling

MAC-adres stickers

SKU: SV-MACAddress | Prijs: €10/compatibel systeem

Wanneer je een sticker van de MAC-adressen van je computer nodig hebt, kunnen wij deze toevoegen aan het systeem. Het label zal toegevoegd worden aan de onderkant van je computer, naast het serienummer, of we printen een tweede label met de MAC-adressen.
*Let op: de beschikbaarheid van deze service hangt af van het model en de configuratie.

Praat met een hardware specialist over je project

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 03 808 2440
 
Chat Icon