PCI Express x1 Low-Profile Riser Card - Faces Over Motherboard

Discrete PCI Express x1 Riser kaart - Parallel aan moederbord gericht

PCIex1-LPR
Discrete PCIe x1 riser voor het gebruik met de DN2800MT of andere Mini-ITX moederborden. Geschikt voor de installatie van compatibele x4-, x8- en x16-kaarten.

   

  € 7,95 € 9,62 Incl. BTW
  Op voorraad

  Overzicht

  +
   
  Discrete PCIe x1 riser voor het gebruik met het DN2800MT Marshalltown Thin Mini-ITX moederbord om uitbreiding mogelijk te maken in compacte behuizingen. Om een systeem te configureren dat al over deze combinatie beschikt, kan je de Atom-MC500X bekijken.

  Deze PCI Express riser/extender kan gebruikt worden om een PCI Express x1 kaart te monteren. De kaart is bedoeld voor gebruik met Thin Mini-ITX moederborden om een uitbreiding boven het moederbord mogelijk te maken met een normale I/O backplate.

  Technische specificaties

  +
  SKU PCIex1-LPR
  Uitbreidingsmogelijkheden 1 PCIe x1 slot
  Regelgevingsinformatie RoHS
  Notes
  • Het PCIe x1 slot op deze riser heeft inkepingen om de installatie van grotere x4, x8, en x16 kaarten mogelijk te maken, maar compatibiliteit is niet gegarandeerd en hangt er vanaf of de individuele kaart of het moederbord wordt ondersteund. Indien compatibel, kan het systeem geen voordeel trekken uit de extra aansluitingen op grotere kaarten. Zorg ervoor dat PCIe kaarten stevig vastzitten in een EMI-schaarse omgeving en dat er geen kortsluitingen hebben plaatsgevonden door verkeerde plaatsing van de PCI-kaart.