MC500 Mini-ITX Computer Case

Compacte Mini-ITX case (Zwart)

MC500
De MC500 compacte Mini-ITX case is veelzijdig, duurzaam, discreet en gemakkelijk aanpasbaar voor elke toepassing en biedt ruim voldoende koeling terwijl de verwisselbare voorplaten zorgen voor gemakkelijke upgrades in hetzelfde handige, gemakkelijk te bevestigen formaat.
 • Modulaire faceplates
 • Gemakkelijk logo's te plaatsen en aan te passen.
 • inclusief 50 mm ventilator (ondersteunt maximaal twee)

 

€ 50,95 € 61,65 incl. BTW
Op voorraad

Overzicht

+
 
De veelzijdige industriële MC500 mini-ITX behuizing

VOORDELEN VAN DE MC500

 • Ingebouwde ventilatie en een laag ruisniveau
 • Eenvoudig aan te passen behuizing maakt een white label oplossing mogelijk
 • Compatibel met bijna elk Mini-ITX moederbord
 • Lange levensduur met Revisie Controle
 • Tot vier 2,5 inch HDDs met gebruik van een dubbele HDD beugel
 • Smart Aan/uit-knop met automatische inschakelinsinstelling
 • Rugged staalplaat ontwerp met een krasbestendige coating
 

GEOPTIMALISEERDE KOELING IN EEN MINI-ITX BEHUIZING

De MC500 biedt meerdere bevestigingspunten ter ondersteuning van twee 50mm MagLev ventilatoren met lange levensduur, voor een optimale luchtstroom over het moederbord. De 50mm MagLev ventilatoren zijn groter dan normale Mini-ITX koeloplossingen, waardoor ze op een lager RPM kunnen draaien met dezelfde efficiëntie, wat de ruis van het systeem verlaagt.

MC500 Mini-ITX behuizing met flexibele koelingsmogelijkheden
 
 
kwalitatieve Mini-ITX case vermindert EMI

MINI-ITX CASE DIE VOLDOET AAN ALLE EMISSIE EISEN

Alle kanten hebben haakse plooien waar ze bij elkaar komen en ventilatiegaten van minimale afmetingen, om het risico op EMI-storingen te minimaliseren. Gedurende productie beschermen we alle aansluitende kanten om te zorgen dat ze verf-vrij blijven zodat alle metalen onderdelen een effectieve elektrische geleiding hebben.

 

VEELZIJDIGE BEVESTIGINGSMOGELIJKHEDEN

S-Brackets van plaatstaal met DIN en bidirectionele spiebaan gaten faciliteren een stevige bevestiging in een breed scala aan omgevingen. De case wordt geleverd met rubberen onderpoten voor desktopgebruik, evenals vier M3 x 0.5 bevestigingspunten met schroefdraad onderop.

Gemakkelijk te monteren Mini-ITX case
 
 
Mini-ITX case met slimme aan-/uitknop

SMART AAN/UIT-KNOP

Onze smart aan/uit-knop kan zo worden geconfigureerd dat deze niet per ongeluk aan of uit zal gaan en het systeem na spanningsverlies automatisch opstart (losstaand van de BIOS-instellingen), dit garandeert de uptime wanneer er stroomvoeding is.

 

AANPASBARE MINI-ITX CASE, OOK MET EIGEN LOGO

""Ontworpen voor herontwerp", alle plooien op de MC500 maken gebruik van dezelfde bewerking. Hierdoor is het mogelijk om op kosten-effectieve wijze de afmetingen te vergroten of verkleinen, indien nodig. De MC500 bezit voorplaten die gemakkelijk verwisseld kunnen worden, evenals ingebouwde locaties voor extra uitgesneden I/O-sleuven. Het is mogelijk om uw eigen merk op de case te zetten, wat voor een white-label oplossing zorgt met een eigen voor- en achterplaat ontwerp en screenprint graphics.

Custom industrial mini-itx computer case and custom branding
 
 
MC500 Mini-ITX computer with front panel LCD

OPTIONEEL LCD BEELDSCHERM OP VOORPANEEL

Een optioneel voorpaneel met een Crystalfontz Graphics Beeldscherm, 4 status LEDs en toestsenblok met 6 functies verbetert de gebruikersinterface. Het LCD-scherm kan gepersonaliseerd worden met uw logo en programma's, waardoor de gebruikers de computer kunnen bedienen zonder dat er een apart scherm nodig is. De voorplaat kan ondersteboven worden gemonteerd voor toepassingen die op een schacht of plafond bevestigd dienen te worden.

 

MOEDERBORD COMPATIBILITEIT VAN DE MINI-ITX CASE

De MC500 behuizing is ontworpen met grotere PEMs (moederbord standoff-schroeven) en creëert een ruimte van 7.2mm tussen de vloer van de case en en het moederbord. Deze extra ruimte houdt rekening met op de bodem bevestigde onderdelen op het moederbord, zoals geheugen en compact flash, wat deze case compatibel maakt met bijna elk Mini-ITX moederbord.Ondanks dit compacte formaat is het heel goed mogelijk om die I/O te bezitten die u nodig hebt.

MC500 Mini-ITX case werkt met veel moederborden
 
 
MC500 Mini-ITX case met meerdere opslagopties, tot 4 HDD's

MEERDERE OPSLAGCONFIGURATIES

Met maar liefst acht bevestigingsposities en de mogelijkheid om vier 2,5 inch harde schijven te bevestigen (met de dubbele HDD beugels B25-2xHDD), geeft deze case je meer dan genoeg opslagconfiguraties voor toepassingen met een hoog datavolume.

 

DOWNLOADS

Technische specificaties

+
SKU MC500
Manufacturer Launch Date Q2'12
Type behuizing Compact
Aanpasbaar
Modulair
Case Material Steel
Dimensions (WxHxD) 190 x 62 x 196 mm
7.5" x 2.5" x 7.7"
Front I/O 2x USB ports
Power Button
LCD Display (optional with AKLCD-MC500)
Port Punchouts 2 Antenna holes
Mountingtype DIN-montage
Muurmontage
Included Accessories Screws
Adhesive foot pads
Regulatory Information RoHS
Notes
 • Let op: De standaard voorplaat is voorzien van een aan/uit-knop en twee USB 2.0 poorten en kan ingewisseld worden voor een LCD-scherm (AKLCD-MC500).