Transport

De voertuigcomputers van Logic Supply zijn speciaal ontwikkeld voor mobiele installaties, zoals in auto's, vrachtwagens, treinen, boten of vliegtuigen, zijn extra bestand tegen trillingen en extreme bedrijfstemperaturen en bieden ondersteuning voor verschillende stroomsterktes.
 

Transport

Van voertuig-infotainment en geavanceerd vlootbeheer tot mobiele surveillance en asset tracking, onze lijn Transport-pc's biedt extreem betrouwbare mobiele computers.

 

Productbrochure

Bekijk onze brochure voor 2015 voor meer informatie over onze hardwarelijnen en selecteer uw perfecte rugged, industriële of commerciële computer.

 

Ontworpen voor succes

 

Beschermde prestaties

Onze transportsystemen zijn gebouwd om aan de eisen van installatie in een voertuig te voldoen en maken gebruik van een ontwerp zonder bewegende delen, dat zeer goed bestand is tegen trillingen.

Automotive krachtpatsers

Van een groot bereik aan invoerstroom tot ontstekingsdetectie en vertraagd automatisch in-/uitschakelen, onze voertuig-hardware biedt het allemaal.

Geschikt voor breed temperatuurbereik

Omdat onze voertuigcomputers vaak worden blootgesteld aan schommelende omgevingstemperaturen zijn deze gebouwd met onderdelen die deze schommelingen aan kunnen.