Logic Supply wordt binnenkort OnLogic. Ontdek meer  

ThinManager hardware van Logic Supply

 

Van machine monitoring en predictive maintenance tot fabrieksautomatisering en smart warehousing: onze industrie 4.0 hardware is ontwikkeld om uptime te maximaliseren en waardevolle data effectief in te zetten.

De beste en betrouwbaarste Thin Clients

Industrie 4.0 draait om effectieve communicatie tussen machines, sensoren, apparaten en mensen. Logic Supply's industrie 4.0 oplossingen stellen je in staat om zowel moderne als oudere systemen met je netwerk of de cloud te verbinden via LAN, WiFI en 4G LTE.

 

ThinManager Ready Thin Clients

Maak het mogelijk met Logic Supply ThinManager-Ready Thin Clients

 
 •  
  Tested And Certified
   

   

  Getest en gecertificeerd

   

  Onze hardware heeft uitgebreide tests ondergaan bij ThinManager en wordt geleverd met de benodigde ThinManager BIOS om je in een paar minuten klaar te maken voor de installatie.

 •  
 •  
  Ultra-Reliable
   

   

  Ultrabetrouwbaar

   

  Duurzame, volledig metalen behuizingen beschermen gevoelige componenten in iedere omgeving. Ons fanless ontwerp is bestand tegen stof, vuil, extreme temperaturen en schokken.

 •  
 •  
  Highly Connectible
   

   

  Verbind wat je wilt

   

  Een grote diversiteit aan op industrie gefocuste aansluitingen maakt veelzijdige verbindingen met displays, apparatuur, sensoren en randapparatuur mogelijk.

 •  
 •  
  Trusted Partner
   

   

  Vertrouwde partner

   

  Persoonlijke accountmanagers, custom branding opties, locale verkoop en technische ondersteuning en uitgebreide lifecycle management maken het Logic Supply verschil.

 
Quote Icon
Een vertrouwde partner
“Logic Supply levert altijd de nieuwste hardware en fantastische klantenservice.” Doug Coulter, Product Manager bij ThinManager, een Rockwell Automation Technology

Uitgelichte hardware

 

Over ThinManager

De combinatie van Logic Supply hardware en de ThinManager software geeft je betrouwbaar gecentraliseerd management van je gehele netwerk aan gebruikersterminals. Ieder thin client systeem in het netwerk kan worden geupdated, gemonitord en onderhouden vanaf de centrale server. Hiermee valt de investering in tijd en kosten met betrekking tot individueel onderhoud en het bijwerken van iedere werkplek weg. Op deze manier verbeterd de consistentie en tijdigheid van beveiligingsupdates wat de operationele efficientie en totale IT-kosten ten goede komt.

 
Ontdek meer op ThinManager.com  
 

ThinManager Thin Clients Logo