Data Monitoring & IoT

Systemen waarin de nieuwste draadloze technologie is gecombineerd met de I/O en het compacte formaat waarom embedded en IoT-toepassingen vragen.
 

Data Monitoring & IoT

Onze industriële gateways en mini-pc's zijn gebouwd voor een verscheidenheid aan DAQ-, gegevensbeheer- en interface-toepassingen, ongeacht de omgeving.

 
Pictogram Citaat

Sinds onze eerste samenwerking met dit bedrijf, hebben zij ons nooit teleurgesteld. Logic Supply biedt alles waar we naar zoeken bij een partner die materialen aan onze klanten levert: uitstekende technische expertise, geweldige klantondersteuning en nauwkeurigheid bij het leveren.

—Peter Radsliff, VP Marketing & Product Management bij Candi Controls, Inc

Een echte hardwarepartner

 

Eenvoudig online aanpassen

Kies voor een van onze hardwareseries en configureer en bestel prototypen moeiteloos online.

Hardware snel in handen

Onze systemen kunnen zeer snel worden aangepast. Dit betekent dat u uw projectprototypen binnen enkele dagen, niet weken, in handen hebt.

Continue ondersteuning

Van technische ondersteuning tot levenscyclusbeheer, Logic Supply denkt aan alles, en zorgt voor een naadloze toevoerketen en een gerust gevoel.

 

Productbrochure

Bekijk onze brochure voor 2015 voor meer informatie over onze hardwarelijnen en selecteer uw perfecte rugged, industriële of commerciële computer.

 
Brochure downloaden  
 

OEM-services in actie

Pwnie Express had behoefte aan een betrouwbaar hardwareplatform om hun netwerkbeveiligingssoftware te ondersteunen. Samen met Logic Supply konden zij een apparaat zonder ventilatoren of in-/uitlaatopeningen creëren, met hun eigen merktekens erop, om hun klanten zo een betrouwbare beveiligingsoplossing te bieden die ook bijdraagt aan hun eigen merk.

 

Een end-to-end hardwareprogramma speciaal voor u ontworpen

Van prototype tot distributie, het team van ervaren professionals van Logic Supply zorgt voor een succesvolle implementatie van uw project, gedurende elke stap van de weg.

 
Lees meer over onze services 

Meer Informatie

 
Internet of Things
 

Internet of Things

Het Internet of Things (IoT) is gemaakt voor een wereld waarin apparaten, sensoren en zelfs mensen of plaatsen continu data uitwisselen.

 
Lees Meer 
 
Gateway Computers from Logic Supply
 

Industriële Gateway

In de computerindustrie verzorgt een gateway effectieve connectiviteit tussen systemen die anders ineffectief zouden communiceren

 
Lees Meer 
 
Logic Supply Embedded Computers
 

Embedded Computers

Vele embedded computers zijn machines met een enkele taak, gebouwd om data te verzamelen, om een bepaalde sensor te monitoren of om een deel van een complexe machine aan te sturen.

 
Lees Meer