Unified Office Logo
“De betrouwbaarheid van ons product hangt af van de hardware waar het op draait. Dit is waarom we pc's gebruiken van Logic Supply.”Ray Pasquale, Oprichter en CEO van Unified Office.

Wie zijn Unified Office?

Marktleider in IP-technologie

Unified Office, Inc. (www.unifiedoffice.com) is de marktleider in het bieden van Hybrid Cloud Voice-over-IP en Unified Communications services op basis van SDN. Hun Total Connect Now℠-service is ontworpen om de beste VoIP-ervaring op de markt te bieden. Unified Office maakt gebruik van de nieuwste VoIP communicatie technologie en een infrastructuur gebaseerd op de cloud. Dit verbetert de productiviteit van de SMB workforce, wat voor een betere ervaring van de klant en een hogere operationele efficiëntie zorgt.

 

Projecteisen

Een betrouwbare en small form factor VOIP controller

Met de Total Connect Now technologie probeerde Ray Pasquale, CEO en optrichter van Unified Office, de problemen in de evoluerende Voice-over-IP (VoIP) industrie op te lossen. Hij wilde VoIP zo betrouwbaar en gebruiksvriendelijk als een traditioneel telefoonsysteem maken, zonder dat daar dure T1 internetkabels en enorme investeringen in kostbare VoIP-systemen voor nodig zijn.

 
“Telefoneren is nog steeds een strategisch onderdeel van zaken doen,” aldus Pasquale. “We wilden ervoor zorgen dat gebruikers kunnen werken op de manier die zij willen, met eigen apparatuur en bestaande infrastructuur terwijl ze een betrouwbare Voice-over-IP verbinding hebben met hun klanten.”

Total Connect Now van Unfied Office is nu geoptimaliseerd voor de restaurant industrie. Hier kunnen ze de inkomende bellers gemakkelijk beheren, wachtrijen monitoren en de performance van een of meerdere vestigingen meten. Domino's pizzarestaurant gebruikt in bijna 20 staten (in de VS) Total Connect Now om de telefoon te beheren, performance te monitoren en de werkwijze te optimaliseren.

 

Voor het uitrollen van Total Connect Now hadden Ray en zijn team een compacte en uiterst-betrouwbare computer nodig. Deze moest gemakkelijk en onopvallend geïnstalleerd kunnen worden bij de klanten zelf, terwijl over genoeg connectiviteit en rekenkracht beschikken voor hun software suite.

 

De oplossing van Logic Supply

De MC500 Mini-ITX commerciële PC

Unified Office heeft, samen met Logic Supply, gekozen voor de MC500 commerciële Mini-ITX computer voor het Total Connect Now platform. Het systeem biedt de vereiste rekenkracht en I/O in een metalen behuizing met industriële componenten. Dit zorgt voor een betrouwbaar systeem met een lange levenscyclus. De auto power-on functie van het systeem en de mogelijkheid voor een vergrendelbare voeding om plotselinge stroomuitval te voorkomen waren hiervoor doorslaggevend. Naast het samenwerken met Logic Supply voor de hardware, heeft Unified Office de distributie en installatie bij de klanten uitbesteed aan Graybar Electric. Hierdoor kan Unified Office zich richten op het verbeteren en innoveren van de Total Connect Now technologie.

 
"Ik zit niet in de hardware business, we zijn een softwarebedrijf" zegt Pasquale. "Dankzij dit model kunnen wij ons focussen op dat waar wij het beste in zijn."

Unified Office heeft meer dan 350 Logic Supply systemen in gebruik. Deze draaien de Total Connect Now software en blijven uitbreiden naar nieuwe markten. Samen met Logic Supply maakt Unified Office VoIP communicatie toegankelijk en betaalbaar door het hele land.

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 03 808 2440
 
Chat Icon