Bouw het met Logic: ifm

 

Verhoog de productiviteit en verlaag de downtime

Uitdagingen van het project

 

Om verder te bouwen aan hun jaren aan ervaring in de industriële sensoren, wilde ifm hun klanten een complete IoT analyseoplossing kunnen bieden, inclusief software en hardware ontworpen om naadloos aan te sluiten op hun productlijn aan sensoren. Om dit volgende niveau van automatisering te bereiken, had ifm een betrouwbaar edge gateway systeem nodig dat data kon verzamelen en effectief doorsturen naar hun eigen software. De data moest op locatie of in de cloud verwerkt en op afstand bereikbaar worden.

De oplossing van Logic Supply

 

Samen met Logic Supply oplossings-specialisten hebben Bob Drexel, product manager bij ifm, en zijn team een aantal Logic Supply computers getest, waarbij ze keken naar het juiste formaat, feature set en processorkracht voor hun eisen. Uiteindelijk hebben ze gekozen voor de ML500 fanless IoT gateway. De ML500 bood, geconfigureerd met een Intel® Core i5 processor, een compact en betrouwbaar apparaat waar ze op kunnen rekenen om betrouwbaar data te verzamelen en verspreiden van apparatuur van klanten die hun industriële sensoren gebruiken.

 
Configureer je eigen ML500  
Bob Drexel, Product Manager at ifm
“We kozen voor Logic Supply vanwege hun flexibele service. We hadden het idee dat er meerdere overeenkomsten waren in werkethiek, voornamelijk dat de klantenservice de hoogste prioriteit heeft.” Bob Drexel, Product Manager bij ifm

Oplossingen ontworpen voor flexibiliteit

 

Naast processorkracht en betrouwbaarheid, had ifm een platform nodig dat flexibel genoeg was om in alle verschillende omgevingen van hun klanten te werken. Ook moest de I/O beschikken over twee netwerkpoorten om efficiënte dataverwisseling mogelijk te maken, naast meerdere beeldschermaansluitingen voor beeldschermen op locatie en informatie over de verzamelde data.

Bob Drexel, Product Manager at ifm
"We vertrouwen op Logic Supply’s stevige industriële pc’s om geplaatst te worden tussen machines in van fabrikanten. Deze IPC’s moeten kunnen overleven in heftige industriële omgevingen, en moeten 24/7 betrouwbaar kunnen draaien. Het verliezen van data is geen optie, omdat een fout ervoor kan zorgen dat de overige machines in de productielijn vastlopen wanneer deze niet afgesteld worden. We hebben honderden gevallen waarbij machines gered zijn dankzij onze Smart Observer software." Bob Drexel, Product Manager bij ifm

Ben je klaar om het te bouwen met Logic?

 
Begin met het bouwen van je pc  
 
Bekijk alle casussen