Candi Controls
"Toen wij rond vroegen hoorden we goede dingen over Logic Supply. Sinds ons eerste contact met het bedrijf zijn we niet teleurgesteld. Logic Supply voldoet aan al onze verwachtingen van een partner die apparatuur levert aan onze klanten: excellente technische kennis, geweldige klantenservice, een besef van urgentie tijdens de communicatie en precisie in het klaarmaken van een order."Peter Radsliff, VP Marketing & Product Management bij Candi Controls, Inc

Wie zijn Candi Controls?

Aansluiten van bedrijven op het Internet of Things

Steve Raschke en Mike Anderson begonnen met Candi Controls in 2008 met het idee dat beheersystemen goedkoper en gemakkelijker te gebruiken moeten zijn, de beste apparatuur moet ondersteunen en toepassingen moeten kunnen draaien die mensen en het milieu helpen. Het Candi Internet of Things platform zorgt ervoor dat bedrijven machine-to-machine(M2M) en IoT ecosystemen en applicaties kunnen aanmaken en bewerken. Candi is gespecialiseert in het behandelen van complexe protocollen en netwerkuitdagingen die slimme apparaten gebruiken voor communicatie. Candi's klanten varriëren van Fortune 100 bedrijven tot aan innovatieve startups in de M2M- en IoT-industrie.

 

Projecteisen

Een betrouwbare hardwarepartner voor een uniek softwareplatform

Candi Controls kwam naar Logic Supply op zoek naar een industriële hardware partner voor het draaien van Candi’s IoT Server® , een embedded softwareplatform dat ontwikkeld is om een brug te leggen tussen verschillende protocollen en netwerkdomeinen zodat slimme ecosystemen en intelligente energiebeheer systemen ontwikkeld kunnen worden. Honderden verschillende apparaten werken met Candi™ door de IoT Server. Samen met Candi's Network Operations Cloud™ kan de IoT server de complexiteit van M2M communicatie vereenvoudigen voor toegang, visualisatie, beheer en dataverzameling voor ontwikkelaars en derde partijen.

 
"Candi had een hardware provider nodig met de technische achtergrondkennis, snelheid en flexibiliteit om hun klanten een betrouwbare hardwareoplossing te kunnen bieden die snel geïmplementeerd kon worden en waar ze op konden bouwen," vertelde Cormac Walsh, Logic Supply Hardware Solutions Specialist. "Omdat Candi's software op vele manieren gebruikt wordt, hadden ze een hardware platform nodig dat even flexibel was. Daarom hebben wij samen met Candi gezocht naar het ideale formaat, I/O en componentconfiguratie."

De oplossing van Logic Supply

De CC150 Internet of Things Gateway met Candi's IoT Server

"Het meest kritieke punt in de implementatie van energiebeheersystemen is het centrale dataoverdracht en verzamelpunt, namelijk de gateway," aldus Steve Raschke, CEO, Candi Controls, Inc. "We zochten naar een gateway partner met een goede product beschikbaarheid, achtergrondkennis en klantenservice om onze zakelijke klanten van industriële PC's te voorzien. Logic Supply was de flexibele en geschikte partner die gericht was op kwaliteit die Candi nodig had om aan de eisen van de klanten die IoT services toepassen en verkopen te voldoen. Daarom hebben wij voor Logic Supply gekozen als partner om onze IoT server standaard te laten leveren met hun "CC150 Internet of Things Gateway."

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 02 8082537
 
Chat Icon