Intel Core i5-4210M (Haswell) 2,6 GHz Processor: Socket G3 - SR1L4

Intel Core i5-4210M (Haswell) 2,6 GHz Processor: Socket G3 - SR1L4

i5-4210M
De Intel Core i5-4210M (Haswell) is compatibel met Intel's 4e-generatie Core-familie van mobiele moederborden en is ontworpen om de verwerkingskracht te maximaliseren zonder op energiezuinigheid in te hoeven leveren.
  • Intel HD 4600 Graphics
  • Dual-core processor met Turbo Boost 2.0
  • 37 W TDP

 

€ 255,00 € 308,55 incl. BTW
Op voorraad

Overzicht

+
 
De 4e generatie Intel Haswell processoren zorgen voor een nieuwe generatie van prestatievermogen en efficiëntie. Kortom: een computer die meer waard is. De 4e generatie van het Intel Core i platform is ongeëvenaard in de IT-industrie.

HYPERSNEL
Intel Haswell Core i processoren bevatten HyperThreading™, waarmee op ieder vlak significant betere prestaties worden behaald. HyperThreading™ zorgt ervoor dat elke processorkern twee taken tegelijkertijd kan uitvoeren, wat betekent dat elke kern dubbel zo efficiënt is als processoren die deze innovatieve technologie missen. Dit verbeterde prestatievermogen ontstaat zonder dat het stroomverbruik wordt beïnvloed, wat Haswell een fantastisch prestatie-per-watt-resultaat geeft.

INTEL vPRO INSIDE
Core i5 en i7 processoren bevatten Intel vPro™ beveiligingsfunctionaliteit. vPro™ zorgt voor een betere beveiliging tegen root kits en malware en helpt om de meest gevoelige gegevens op uw computer te beschermen. Bovendien kunt u, met technologie voor beheer op afstand, uw computer vanaf andere locaties bereiken of met behulp van Virtuele KVMs.

TURBOTIJD
De 4e Generatie Haswell processoren heeft de Turbo Boost™ technology van Intel verbeterd. Hierdoor kan de processor naadloos overklokken tijdens veeleisende taken. Door de processor op dynamische wijze te versnellen wanneer nodig, kan uw computer een hogere prestatie bieden op het moment dat hij koel en stil draait. De beste eigenschap van Turbo Boost ™ is dat alles automatisch gaat en er geen speciale hardware of configuratie nodig is.

MEER TECHNOLOGIE DAN OOIT TEVOREN
Intel 4e generatie Haswell processoren bevatten SpeedStep, Intel Virtualization Technology, 64-Bit computing, Smart Thermal Monitoring en veel meer. Al deze technologieën zorgen voor een fantastische, ongeëvenaarde ervaring tijdens het verwerkingsproces. Door deze vooruitstrevende functionaliteit, in combinatie met de nieuwste moederbord- en chipset-technologieën, worden embedded, industriële en productie computersystemen naar een heel nieuw niveau getild.

TOONAANGEVENDE ENERGIE EFFICIËNTIE
Het Haswell platform zorgt voor een energiezuinigheid die de processormarkt nog nooit heeft gezien. Met slechts 35 watt, zorgt Haswell voor een prestatievermogen dat 10% hoger is dan de 55 watt processoren uit de 3e generatie. Met minder energieverbruik maar meer verwerkingskracht, zijn de 4e generatie processoren perfect geschikt voor embedded en industriële toepassingen waarbij uiterst efficiënte hardware een vereiste is.

Technische specificaties

+
SKU i5-4210M
Manufacturer Launch Date Q4'13
Processorsocket G3 (rPGA947)
Processor Generation Haswell
Processorsnelheid 2,6 GHz
Max Turbo Frequency (GHz) 3.10
Graphics/GPU Intel HD Graphics 4600
Tjunction/Tmax 100°C
Aantal cores 2
Geheugencapaciteit 32 GB
Notes
  • Deze processor is alleen compatibel met de PGA946 socket die de Intel Haswell Mobiele processoren ondersteunt. Hij is niet compatibel met eerdere versies van Ivy Bridge of Sandy Bridge platforms.