Intelligente DC-DC converter met USB-interface

SKU
DCDC-USB
High power microcontroller gelijkspanningsomvormer die inputs variërend van 6-34 volt accepteert en gevarieerde outputs biedt, afhankelijk van de toepassing. Kan fungeren als een Intelligente Automotive PSU voor moederborden met een stroomaansluiting op het bord.
Op bestelling

Op bestelling

Bel voor prijzen

03 808 2440

 
Overzicht
 
De DCDC-USB is een krachtige buck-boost micro-controller en DC-DC converter. Hij werkt met elke input tussen 6 en 34 volt en de output kan zowel 12 volt zijn als veranderd worden met het verplaatsen van jumpers naar 5, 6, 9, 12, 13,5, 18 of 24 volt. Ook kan de spanning veranderd worden via usb in kleine stappen van 0,25 volt naar alles tussen 5 en 24 volt. De DCDC-USB is excellent in het bieden van stroom aan een moederbord met een enkele stroomgang van elk voltage naar elk voltage. Ook is de DCDC-USB perfect voor het gebruik met laptop en op maat gemaakte apparatuur.

Vier operatiemodus:
  • Dumb modus: werkt als een reguliere buck-boost DC-DC converter met een wide input (6 ~ 34 volt) en produceert een stabiele 12 volt output (of elke andere output van 5 ~ 24 volt).
  • Automotive modus: Werkt als een intelligente voeding, controleert de ontstekingsstatus, stuurt een aan/uit signaal naar het moederbord om deze aan of uit te schakelen. Stroomverbruik is minder dan 1 mA.
  • UPS modus: Werkt als een intelligente UPS; sluit af bij geprogrammeerde batterij voltages.
  • Script modus: kan geprogrammeerd worden om op te starten en in slaapmodus te gaan gebaseerd op scripts die van te voren geschreven zijn.

12 V stroomschema:

12 V output max current chart

Downloads:

Technical Specs
More Information
SKU DCDC-USB
Vermogen 100 W
Invoerspanning 6~34 VDC
Power Functies Wide input
Automotive intelligence
Stroomuitgang voor randapparatuur
Temperatuurbereik (actief) -20 ~ 65°C
Afmetingen (BxHxD) 135 x 37mm
Notities At output power greater than 40 watts or if unit temperature exceeds 65°C, forced air ventilation will be required in order to prevent unit from excessive thermal stress for long period of times.

We proberen dezelfde werkdag te antwoorden.

Als je direct prijzen wilt, bel ons op 03 808 2440.

Bedankt voor jouw aanvraag

Your request has been received by our Sales Team who will review the details and provide you with a quote.

If your project is time sensitive, please give us a call at 03 808 2440.

We kunnen je verzoek nu niet behandelen.

Afzender

Ontvanger

Geslaagd Je hebt dit product succesvol gedeeld

We kunnen je verzoek nu niet behandelen.

The link to this system configuration has expired. Please reconfigure this system to your specifications. If you need help, contact us at 03 808 2440.