Intelligent 150 W DC-DC Converter with USB Interface

Intelligente 150 W DC-DC Converter met USB Interface

DCDC-USB-200
150 W krachtige microcontroller DC-DC omvormer die inputs variërend van 6-34 volt accepteert en gevarieerde outputs biedt, afhankelijk van de toepassing. Kan fungeren als een intelligente automotive PSU voor moederborden met een stroomaansluiting op het bord.
  • 150 watt
  • 6 ~ 34 V Ingangsspanning
  • 4-PEM Montage

 

€ 79,95 € 96,74 incl. BTW
Doorgaans binnen 3~4 weken verzonden

Overzicht

+
 
De DCDC-USB is een krachtige buck-boost micro-controller en DC-DC converter. Hij werkt met elke input tussen 6 en 34 volt en de output kan zowel 12 volt zijn als veranderd worden met het verplaatsen van jumpers naar 5, 6, 9, 12, 13,5, 18 of 24 volt. Ook kan de spanning veranderd worden via usb in kleine stappen van 0,25 volt naar alles tussen 5 en 24 volt. De DCDC-USB is excellent in het bieden van stroom aan een moederbord met een enkele stroomgang van elk voltage naar elk voltage. Ook is de DCDC-USB perfect voor het gebruik met laptops en op maat gemaakte apparatuur.

Er zijn vier operatie modi:

  • Dumb modus: werkt als een reguliere buck-boost DC-DC converter met een wide input (6 ~ 34 volt) en produceert een stabiele 12 volt output (of elke andere output van 5 ~ 24 volt).
  • Automotive modus: Werkt als een intelligente voeding, controleert de ontstekingsstatus, stuurt een aan/uit signaal naar het moederbord om deze aan of uit te schakelen. Stroomverbruik is minder dan 1 mA.
  • UPS modus: Werkt als een intelligente UPS; sluit af bij geprogrammeerde batterij voltages.
  • Script modus: kan geprogrammeerd worden om op te starten en in slaapmodus te gaan gebaseerd op scripts die van te voren geschreven zijn.

12 V output stroomschema:

12 V output max current chart

DOWNLOADS

Technische specificaties

+
SKU DCDC-USB-200
Vermogen 150 W
Invoerspanning 6~34 V
Power Functies Wide input
Automotive intelligence
Stroomuitgang voor randapparatuur
Temperatuurbereik (actief) -20 ~ 65°C
Afmetingen (BxHxD) 135 x 37mm
Regelgevingsinformatie RoHS
Notes
  • Bij een uitgangsstroom van meer dan 40 watt of wanneer de temperatuur boven de 65°C komt, zal mechanische ventilatie nodig zijn om ervoor te zorgen dat het apparaat niet lijdt aan bovenmatige thermische spanning gedurende lange perioden.