KARBON 300

De volgende generatie van rugged gegevensverwerking.

 
 
Configureer  
 

ontdek meer

 
 

Speciaal voor jou ontworpen

 

Ons zelfontworpen industriële design en bouwkunde hebben ons in staat gesteld om de meest gewilde technologieën te combineren om er voor te zorgen dat de Karbon 300 betrouwbaar kan presteren in omgevingen met extreme temperaturen, wisselend vermogen of omgevingen die vatbaar zijn voor schokken en trillingen.

Gebouwd om meer te kunnen

 

Krijg applicatie-specifieke functies, zoals een CAN-bus en DIO standaard inbegrepen in een fanless behuizing zonder gaten. Deze kan vervolgens overal geplaatst worden waar je hem maar nodig hebt.

Gebruik overal waar je wilt

 

Compact, makkelijk aansluitbaar en robuust. De Karbon 300 voelt zich evengoed thuis in een heftruck als in een afgelegen buitenpost in de woestijn.

Stroomvoorziening bij de Edge

 

Karbon 300 vermijdt het maken van afwegingen tussen hoge efficiënte rekenkracht en geheugenmogelijkheden voor toezicht op locatie en dataverwerking.

Karbon 300 kenmerken

 
 • Uithoudingsvermogen

  Getest op basis van MIL-STD-810 standaarden om schade door schokken en trillingen te voorkomen. De Karbon 300 gebruikt hiervoor onze Hardshell Fanless technologie om te zorgen voor een temperatuurbereik tussen de -25°C ~ 70°C zonder ventilatoren die snel kapotgaan.

 • Flexibiliteit

  Uitgerust met 3 Gb LAN-aansluitingen met optioneel PoE+, 2 COM-aansluitingen en 4 USB 3.0 aansluitingen. Hierdoor is de Karbon 300 een robuuste computer boordevol functies en klaar voor elke toepassing.

 • Gecertificeerd voor in voertuigen

  Ontworpen voor edge computing in voertuigen met ge ïntegreerde CAN bus, ontstekingsdetectie, detectie voor automotive power en configureerbare 8-bit DIO, allemaal in een behuizing die voldoet aan het UNECE Reg.10 E-kenmerk en rolling stock EN50155 standaard.

 • Klaar voor de cloud

  Gebouwd voor het beschermen van jouw cloud-data met ingebouwde elementen voor AWS. Karbon 300 laat je een eigen communicatiemethode kiezen met Wi-Fi, Bluetooth, 4G of CAT M1 draadloze technologieën.

Karbon 300 Specificaties

 
PROCESSOR Intel Atom x5-E3930, Intel Atom x7-E3950
Snelheid: 1.3 GHz ~ 1.6 GHz
Generatie: Apollo Lake
Cores: 2 ~ 4
I/O bovenkant ingangsvoltage (9 ~ 36 V)
2 RS-232/422/485 COM-aansluitingen
4 antennegaten
I/O voorkant aanknop
4 USB 3.0 aansluitingen
3-pin CAN bus
8-bit Isolated Digitale I/O (4 in/4 out)
Audio-aansluiting (Line-Out; Mic-In)
I/O onderkant 2 DisplayPorts
3 GbE LAN-aansluitingen (2 PoE optioneel)
 

bekijk volledige specificaties

Configureer die van jou

 
Configureer