Logic Supply wordt binnenkort OnLogic. Ontdek meer  

 
Logic Supply Edge Hardware

Logic Supply kondigt vier productlijnen voor edge hardware aan met miljoenen mogelijke configuraties, ondersteuning voor cloud services en 4G

 

Rijswijk, NL - 12 Juli 2018 - Wereldwijde industriële computerfabrikant Logic Supply (www.logicsupply.com) heeft vier nieuwe productlijnen aan IoT Edge Hardware aangekondigd die geschikt zijn voor gebruik in uitdagende werkomgevingen. De edge hardware bieden verschillende opties, waaronder ultracompacte fanless edge devices, passief en actief gekoelde IoT-gateways, deep learning pcs met GPU configuratieopties en edge servers. De systemen kunnen geconfigureerd worden met verschillende combinaties van processoren, opslagruimte, werkgeheugen, connectiviteit- en uitbreidingsopties. Hiermee bieden ze de flexibiliteit die de hedendaagse edge computing projecten vereisen.

 

“Er is geen kant-en-klare oplossing voor IoT; elk project en toepassing heeft zijn eigen unieke eisen,” verteld Logic Supply Vice President of Products Murat Erdogan. “Uiteindelijk willen we IoT-engineers de best mogelijke computeroplossing bieden, en dat betekent dat we de vrijheid moeten bieden om de hardwareconfiguratie precies op maat af te stellen op de eisen van het project.”

 
 

Een scala aan IoT edge platformen

 

Het aanbod aan edge hardware van het bedrijf bevat onder andere compacte edge devices zoals de onlangs aangekondigde CL200 fanless edge node. Deze is ontworpen om direct uitgerold te worden bij data-producerende machines en apparatuur.

 

De IoT Gateway Line voegt daar bovenop nog extra rekenkracht, opslag en connectiviteit aan toe voor de geavanceerdere toepassingen met dataverwerking vanuit meerdere bronnen.

 

Logic Supply's deep learning computers, waaronder ook de met GPU uitgeruste MC850 kunnen worden uitgerust met tot Intel® Core i7-processoren en een selectie aan GPU’s, zoals de GeForce GTX 1060. Met deze krachtige combinatie zijn deze computers klaar voor toepassingen met beeldverwerking, AI of machine learning.

 

De edge server-lijn biedt veilig en betrouwbaar databeheer, en bestaat uit een paar compacte fanless systemen evenals actief-gekoelde rackmount servers.

 

Omdat de beveiliging van data voor cloud en edge computing een belangrijk aspect is, gebruikt het bedrijf Trusted Platform Module (TPM)-hardware, evenals Intel’s Platform Trust Technology (PTT) door hun gehele productlijn.

 

Later dit jaar zal Logic Supply haar edge lijn uitbreiden met Intel Xeon® processoropties evenals acceleratorkaarten zoals Movidius Vision Processing units (VPU’s) en Field Programmable Gate Arrays (FPGA’s).

 

Cloud services

 

Veel van Logic Supply’s IoT edge hardware is getest en geverifieerd voor gebruik met Microsoft Azure en Amazon Web Services. Deze systemen bieden toegang voor ontwikkelaars tot een groot aantal cloud-based applicaties. Logic Supply kondigde recentelijk een samenwerking aan met Amazon Web Services om AWS Greengrass met machine learning inference voorgeïnstalleerd aan te bieden op Logic Supply edge hardware.

 

4G connectiviteit

 

Om een betrouwbare netwerkverbinding te garanderen, beschikt Logic Supply’s edge hardware over de Extrovert 4G technologie van het bedrijf. Dit is een aanbod aan voorgecertificeerde modems die cellulaire dataoverdracht biedt op plaatsen waar WiFi niet aanwezig of onbetrouwbaar is, zoals voor draagbare toepassingen in voertuigen. Het bedrijf is ook van plan om Bluetooth 5.0 en Long Range, Low Power (LoRa) draadloze verbindingen in de komende maanden als configuratieopties aan te bieden.

 

Bezoek www.logicsupply.com/markets/iot-edge-hardware om de Logic Supply IoT hardware te bekijken, of voorbeelden te zien van hoe de systemen ingezet worden door IoT-innovatievelingen. Om met een Logic Supply hardware oplossingspecialist te spreken kan je bellen naar 085-2733760 of mailen naar info@logicsupply.com.

 
 

Over Logic Supply: Logic Supply is een toonaangevende fabrikant van industriële pc’s die ontworpen zijn voor flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hun systemen opereren in de meest uitdagende omgevingen en maken daar innovatie in het almaar groeiende IoT (Internet of Things) mogelijk. Gedreven door een uniek direct-to-customer businessmodel dat verticale integratie, een modulair ontwerp en een krachtig online platform combineert, biedt Logic Supply computers aan die zijn “ontworpen voor duurzaamheid, op bestelling gebouwd en geleverd binnen enkele dagen”. Het bedrijf is in 2003 opgericht en heeft meer dan 70.000 klanten. Logic Supply heeft kantoren in Noord-Amerika, Europa en Taiwan. Ontdek waarom de hedendaagse technologiebedrijven vertrouwen op Logic Supply op onze website www.logicsupply.com en op Twitter @LogicSupply.

 

Logic Supply Media Contact

Tim van der Horst
085-2733760
marketing@logicsupply.com