Build Your Future With Us

If you're interested in working here, there's a good chance you want to...
 
Have An Impact

Maak het verschil

 

Wij nemen mensen aan die behoefte hebben aan een open omgeving waar zij de vrijheid hebben om creatief te zijn, in een team te werken en om direct invloed te hebben op het succes van ons bedrijf.

 
Solve Meaningful Problems

Los belangrijke problemen op

 

Medewerkers zijn in staat om hun werk zich eigen te maken. Wij zoeken mensen die gemotiveerd zijn problemen te verhelpen in een steeds complexere markt.

 
Passion for Tech

Verdiep jezelf in technologie

 

Ongeacht de individuele rol delen wij eenzelfde passie en enthousiasme voor technologie die wij inzetten om onze klanten succesvol te maken.

 
Power Customer Solutions

Bied de klanten oplossingen

 

Onze computers sturen interactieve kiosken, digitale borden, productiemachines en medische apparatuur aan. Zij functioneren als het brein achter apparatuur in alle soorten, maten en complexiteiten in de evoluerende markt van het industriële "Internet of Things".

 
Feel Good About What You Do

Met een goed gevoel aan de slag

 

Open, Eerlijk, Onafhankelijk, Innovatief. Deze kernwaarden zijn geen woorden op een muur, maar omschrijven onze werkwijze. Het resultaat is een ongebruikelijk ethisch werkplek.

 
Go Global

Werk internationaal

 

Met vestigingen in de VS, Nederland en Taiwan en ook klanten over de hele wereld is er een internationale werkomgeving. Er zijn mogelijkheden om te reizen en - in sommige gevallen - te verhuizen naar een ander kantoor.

 
Speak Your Mind

Zeg wat je denkt

 

Iedereen heeft toegang tot de status van het bedrijf en informatie over salarissen in een open office-omgeving, waar geconcentreerd kan worden op het werk in plaats van organogrammen, politiek en geïsoleerde afdelingen.

 
Grow With Us

Groei mee

 

Sinds onze oprichting in 2003 is Logic Supply in hoog tempo gegroeid.

 
Compete With The Best

Concurreer met de top

 

Elke dag overstijgen onze medewerkers de belachelijk hoge lat die wij voor onszelf leggen. Ons succes als bedrijf is het bewijs hiervan.

 
Build the Internet of Things

Bouw aan het "Internet of Things"

 

Gartner voorspelt 6,1 miljard verbonden apparaten in 2016. De toekomst is vandaag en heeft hardware nodig.

 
Work Hard, Play Hard

Hard werken en goed ontspannen

 

In alles wat we doen, streven wij naar het behalen van onze doelen, waardoor we onze successen als een team verdiend kunnen vieren.