Communication

Grondig & Transparant

 

Ons proces is ontworpen om besluitvorming in iedere stap te stimuleren en wel aan beide kanten van de interviewtafel. Wanneer wij een kandidaat beoordelen, verwachten we ook door de andere partij zorgvuldig onderzocht te worden. Goed, slecht of onverschillig; wanneer je bij Logic Supply solliciteert, zijn wij zo open en eerlijk mogelijk en verwachten wij dit ook van jou.

 
 • Get in Touch

  Neem contact op

   

  Leer over ons. Leer over onze oplossingen. Als wij jouw interesse hebben gewekt: Solliciteer!

 • Show Us Your Stuff

  Laat zien wat je in huis hebt

   

  Hoe zorg jij voor toegevoegde waarde binnen Logic Supply? In hoeverre zijn wij een match met jouw carrièredoelen? Laat ons zien hoe deze match een win-win situatie is.

 • Decide

  Beslis

   

  Een aanbod betekent dat wij overtuigd zijn van jouw kans op succes met ons. Echter, je moet zelf óók beslissen of wij de juiste keuze zijn voor jou.

 
Logic Supply US Office

Logic Supply op Glassdoor

 

"De sfeer is erg positief en je moet je inzetten om een medewerker te vinden die niet gelukkig is om elke dag naar het werk te gaan."

 
Lees de recensies
 

 

Vragen?

 

Heb je vragen over het werken bij Logic Supply, of zou je meer willen weten over een openstaande vacature? Neem gerust contact op met Dewi Kuipers via dewi.kuipers@logicsupply.com.