Carrière bij Logic Supply

 

Bouw jouw toekomst met Logic

 
Bekijk vacatures  

Waarom Logic Supply?

 

Bij Logic Supply bouwen we aan de toekomst van de technologische wereld. We geven innovators de tools die ze nodig hebben om te groeien en succes te behalen en we streven ernaar hetzelfde te doen voor onze medewerkers.

Onze kernwaarden

 

Veel meer dan woorden aan de muur; onze kernwaarden zijn de fundering van Logic Supply en dienen als leidraad bij elke beslissing die we nemen.

 
 
 • Be Open
   
  Be Open
   

  Open betekent transparant en direct zijn in alles wat we doen. Van onze open kantooromgeving en platte organisatie tot een open boek en een open salarisbeleid; we delen informatie en communiceren duidelijk en effectief.

 •  
 • Be Fair
   
  Be Fair
   

  Fair betekent ook andere dan jouw eigen perspectieven in overweging nemen en handelen met de belangen van je teamleden, het bedrijf en onze klanten in gedachten. Eerlijkheid betekent niet altijd gelukkig zijn met uitkomsten of beslissingen, maar wél dat je het 'waarom' erachter weet.

 •  
 • Be Independent
   
  Be Independent
   

  Independent gaat verder dan een onafhankelijke en financieel gezonde organisatie. Onafhankelijk handelen betekent dat wij zelf leidend zijn, nog vóór industrienormen of trends. We vertrouwen op elkaar om het juiste te doen en geven elkaar verantwoordelijkheid om iniatief te tonen.

 •  
 • Be Innovative
   
  Be Innovative
   

  Innovative betekent dat we altijd zoeken naar verbetering en nieuwe manieren om ons werk te doen. Onze innovatie bepaalt hoe we onze producten ontwikkelen en met onze klanten omgaan, evenals onze aanhoudende drijfveer om te verbeteren en het voorbeeld te zijn.

 
Ontdek meer over Life at Logic Supply

De voordelen van werken bij Logic Supply

 

Bij Logic Supply word je uitgedaagd om het beste uit jezelf en je carrière te halen. We streven ernaar om competitieve arbeidsvoorwaarden en andere voordelen te bieden om je gezond en gemotiveerd te houden.

 
Lees meer  
 
 
Careers Video
 
Hoe is het om hier te werken?
 
Wendy
 
Ik lever de toekomst
 

"Door samen te werken met klanten, leveranciers en ons Engineering Team, help ik onze productvisie te realiseren en onze oplossingen beschikbaar te maken voor klanten. Deze oplossingen ondersteunen het voortdurende succes en de groei van onze klanten."
—Wendy, Project Manager, Taiwan

 
Laurens
 
Ik help de wereld ons te vinden
 

"Ik werk nauw samen met Google, onze content-, ontwerp- en advertentieteams om ervoor te zorgen dat klanten de antwoorden krijgen die ze nodig hebben: op maat gemaakte hardware-oplossingen van Logic Supply."
—Laurens, Marketing, EU

 
Joe
 
Ik bouw relaties
 

"Ik creëer waarde door rechtstreeks met huidige en toekomstige klanten te communiceren over hun zakelijke behoeften. Nadat ik ze volledig begrijp, bied ik oplossingen op maat aan voor hun unieke uitdagingen. Door mijn werk creëer ik een langdurige win-win relatie met klanten uit elke sector."
—Joe, Sales, US

 
 
 
Ons HR Team

Wil je meer weten over Logic Supply of één van onze vacatures?

 

Benader Dewi via dewi.kuipers@logicsupply.com.