Logic Supply wordt binnenkort OnLogic. Ontdek meer  

Bedrijf

Lees meer over wie we zijn, wat we doen en hoe we je kunnen helpen om zelfs je meest complexe hardware-uitdagingen te overwinnen.

Stimuleren van innovatie

Als marktleider in de Industriële PC-wereld ontwerpt Logic Supply configureerbare computers die ontwikkeld zijn voor betrouwbaarheid. Onze systemen werken in de strengste omgevingen en dragen bij aan de innovatie op het gebied van het Internet of Things (IoT). Gedreven door een innovatieve bedrijfsstrategie dat direct met klanten in contact staat combineert ons businessmodel verticale integratie, modulaire productontwerpen en een krachtig online platform. Logic Supply biedt computers die "gemaakt zijn voor betrouwbaarheid, op maat ontworpen worden en geleverd worden binnen enkele dagen". Het bedrijf, dat opgericht is in 2003, levert aan meer dan 60.000 klanten vanuit haar kantoren in de VS, de EU en Taipei.

Wie zijn wij?

Een IPC-bedrijf dat klanten rugged, fanless en op maat gemaakte pc's biedt.

 

Wat doen we?

We bieden een assortiment van krachtige hardware en verkopen computers aan klanten als standaard, op maat gemaakte of specifiek ontwikkelde oplossingen. We werken online en bieden een end-to-end OEM-serviceoptie voor grotere klanten.

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Phone Icon
 

Telefoon

Telefoon: 03 808 2440
 
Chat Icon