M2-ATX Automotive DC-DC Power Supply, 160 W

M2-ATX Automotive DC-DC Voeding, 160 W

M2-ATX
Wide input (6 ~ 24 V) 160-watt high voltage DC-DC intelligente voeding die de ON / OFF-schakelaar van een moederbord op basis van de status van de ontsteking kan controleren.
  • 160 watt
  • 6 ~ 24 V Ingang
  • 2-PEM Montage

 

€ 56,95 € 68,91 incl. BTW
Op Voorraad

Overzicht

+
 
De M2-ATX is een intelligente, krachtige 12-volt DC-DC PC voeding voor in voertuigen (auto/boot/elektrische kart) dat gemaakt is voor PC toepassingen in auto's en op batterijen. De M2-ATX is ontworpen om stroom en controle over de aan/uit-schakelaar gebaseerd op de ontstekingsstatus te bieden. Ook is de M2-ATX een wide input (6 ~ 24 V) ATX voeding voor in voortuigen die lage spanningen als 6 volt van robuuste automotoren aankan, evenals situaties waarbij de spanning juist te hoog uit komt. Sluit de voeding aan op uw auto, boot, RV of batterij van zonnenpanelen en voorzie uw PC van stroom!

De M2-ATX komt met een groot aantal kabels, namelijk:
  • ATX verlengkabel met HDD en Floppy stroomaansluiting (9")
  • SATA stroomkabel
  • Kabelbundel met aansluitingen voor: 1 Molex, 1 Berg, 1 SATA, 2 ATX
  • Stroomkabel voor stroomingang in 0.25' faston kabelschoenen (12")
  • 2-pin M/B on/off power ON control wire harness (9")

De M2-ATX heeft 8 timing modi waar de gebruiker uit kan kiezen, waardoor u voor 8 verschillende ontstekings/afsluit timing schema's kan kiezen via het ingebouwde afsluitbeheer. Door alle jumpers te verwijderen wordt de M2-ATX een traditionele PC PSU zonder ontstekingsbeheer (de afsluitbeheerder wordt omzeild) waardoor het zelfs in toepassingen gebruikt kan worden buiten voertuigen.

Zelfs wanneer uw computer compleet uit staat, zal de PC als nog een paar honderd milliwatt verbruiken om de aan/uit-status bij te houden. Wanneer de computer in de slaap- of sluimerstand staat zal deze nog meer stroom verbruiken, omdat het RAM ten alle tijden van stroom moet worden voorzien. Het stroomverbruik is dan een aantal watt. Het maakt niet uit hoe groot de batterij in uw auto is, dit zal uiteindelijk deze batterij in een aantal dagen legen.

Terwijl deze in deep sleep-mode staat, controleert de M2-ATX-HV continu het batterijniveau en behoed deze van compleet leeg lopen door automatisch uit te schakelen wanneer de batterij bijna leeg is totdat de batterijniveau's weer op veilige waarden zitten.

Compatibiliteit met andere ITX-componenten: het formaat van de M2-ATX-HV past bij de VoomPC behuizingen en bij de meeste Casetronic- en Morex-behuizingen. Ook heeft deze een gelijk formaat als de M1-ATX. Deze voeding is niet compatibel met onze Serener fanless behuizingen.

Downloads:

Technische specificaties

+
SKU M2-ATX
Manufacturer Launch Date Nee
Expected Life Cycle Nee
PSU Power Specs Nee
Output Voltage 12 V
Vermogen 160 W
Input Voltage 6~24 V
Power Features Wide input
Automotive intelligence
Stroomuitgang voor randapparatuur
IEC Power Cable Coupler Nee
Power Input Nee
Operating Temperature Range Nee
Operating Humidity Nee
Shock Tolerance (Operating) Nee
Shock Tolerance (Non-operating) Nee
Vibration Tolerance (Operating) Nee
Vibration Tolerance (Non-operating) Nee
Dimensions (WxHxD) 160 x 19 x 45mm
Included Accessories Nee
Regulatory Information RoHS
Warranty Nee
Manufacturer's Product Page Nee
Notes
  • M2-ATX-HV provides up to 8 amps on the 12-volt rail, making it ideal for operating most Core 2 Duo, Celeron, and AMD systems. Low power Geode and VIA processors (C3, C7) will work as well, leaving ample power for 12-volt or 5-volt peripherals (multiple 3.5" HDDs, CD-ROM, etc).
  • The M2-ATX has an extended availability for the next 5 years as of June 2008.