StreamOn Logo
“Wij hadden een volledige oplossing nodig met een specifieke huisstijl en specificaties, dat in de buurt kwam van onze eerdere kosten en dat snel ontwikkeld kon worden." aldus Andrew Snook van StreamOn. "Logic Supply was in staat om met hun wereldwijde leverancier te onderhandelen om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en ons een volledig product in onze huisstijl te leveren dat aan al onze eisen voldoet.”
 

Wie zijn StreamOn?

Kant-en-klare oplossing voor audiostreaming

StreamOn biedt oplossingen voor het streamen van audio aan de productieindustrie sinds 2006. De toepassing zorgt ervoor dat radiostations en streamers hun content kunnen delen met luisteraars op zowel een lokale als internationale schaal.

 

StreamOn, dat gestart is door de OK Radio Group, begrijpt de uitdagingen die radioproducenten elke dag tegenkomen. Streamon biedt een "state-of-the-art" netwerk, aangepaste software en een getalenteerd technisch team waardoor het een essentiële "end-to-end" toepassing kan bieden dat "van producenten voor producenten" is gemaakt.

 
 

Vereisten van het project

StreamOn gebruikte commerciële hardware en aangepaste software. De uitdaging bestond had twee kanten: De hardware die zij gebruikten was erg gedateerd en kwam tot zijn einde. Doordat hun markt en verkopen begonnen te groeien moest StreamOn dit upgraden naar meer gespecialiseerde embedded computers. Daarnaast had StreamOn een vaste prijs voor hun klanten en dus moesten zij, op z'n minste, de kosten gelijk houden. StreamOn moest dus hun systemen upgraden terwijl de kosten zo gelijk mogelijk bleven aan die van hun oudere systemen.

 

Doelen

  • Een kosteneffectieve oplossing—StreamOn moest de kosten van de nieuwe systemen zo dicht bij die van de oude systemen houden als mogelijk.
  • Betrouwbaarheid—De ontwikkelaars van StreamOn wilde een zo hoog mogelijke uptime en een zo laag mogelijk aantal falende systemen.
  • Gebruiksgemak —StreamOn wilde een kant-en-klaar systeem welke aan te sluiten is door hun klanten binnen enkele seconden en waarbij fouten opgespoord en opgelost kunnen worden door de klanten zelf.
  • Het plaatsen van Logo's—StreamOn wilde hun merk en producten herkenning geven door het gebruik van een eigen huisstijl.
  • Verzending buitenhuis—Omdat StreamOn zich in Canada bevind, wilde ze dat hun producten gemakkelijk en snel direct naar hun klanten verstuurd worden.
 

Door te beginnen bij een aangepaste kant-en-klare oplossing kon Logic Supply StreamOn een volledige, kosteneffectieve uitkomst bieden dat voldoet aan hun technische- en bedrijfseisen van het begin tot het einde. Download de volledige casus voor de details.