SmarterSign Logo
"Ik heb met andere grote hardwareleverancies gewerkt in het verleden, maar Logic Supply blijft mij verassen met hun professionaliteit en expertise. Ik zou nooit een consumentenproduct gebruiken in een digitale bewegwijzerings installatie. Logic Supply bouwt de industriële hardware waar SmarterSign afhankelijk van is om 24/7 te kunnen opereren."Gregg Zinn, oprichter en CEO van SmarterSign, Inc.

Wie zijn Smartersign?

Software Experts bij digitale bewegwijzering

SmarterSign, Inc. is een grote leverancier van digitale bewegwijzeringssoftware. SmarterSign heeft bedrijven over de hele wereld geholpen bij het ontdekken van de voordelen van digitale bewegwijzering. SmartSign's bekroonde SmartSign Manager digitale bewegwijzeringssoftware zorgt ervoor dat bedrijven hun communicatie kunnen beheren met tools die gemakkelijk zijn om te leren, te toepassen en te gebruiken.

 

Projecteisen

Compacte, betrouwbare hardware voor digitale bewegwijzering

SmarterSign software wordt wereldwijd gebruik voor een groot aantal digitale bewegwijzeringstoepassingen. Een van de markten waar SmarterSign zich in specialiseerd is digitale menuborden in restauranten. De hardware welke gebruik maakt van de SmarterSign Player Software moet continue werking waarborgen in de uitdagen van een omgeving waar voedsel geproduceert wordt. SmarterSign had compacte systemen nodig welke zowel krachtig als energiezuinig waren, en welke een langere levenscyclus bieden dan die van een tot drie jaar bij een consumentenproduct.

 
"Wij gebruikte hardware van een andere leverancier welke vaak zowel intern als fysieke veranderingen toepaste op hun systemen," aldus Gregg Zinn, oprichter en CEO van SmarterSign, inc. "We hadden een consistent platform nodig om aan te bieden bij onze software welke gemakkelijk te installeren en simpel te beheren is. We zijn naar Logic Supply gestapt vanwege het compacte formaat en het industriële design van hun systemen en hebben niet verder hoeven kijken."

Zinn en zijn team hebben ook samen gewerkt met Logic Supply voor een project voor Park 'N Fly, om vluchtinformatie en advertenties te tonen in zowel parkeergarages als in shuttle bussen voor pasagiers. SmarterSign had voor dat project een systeem nodig welke trilbestig was, beschikte over een DC-stroomaansluiting en een behuizing welke gebruikt kon worden in mobiele omgevingen.

 

De oplossing van Logic Supply

AG960 Intel Core i3 NUC en MC500 Intel Atom Mini-ITX PC

Dankzij zijn compacte grootte, mogelijkheid voor het aansluiten van twee beeldschermen en meer dan genoeg grafische kracht, was de AG960 Intel Core i3 NUC gekozen voor de SmarterSign Standard toepassing. Met omvang van minder dan 30 cm2 en een hoogte van minder dan 39 cm, paste de AG960 letterlijk perfect bij de eisen van SmarterSign zodat deze gemakkelijk achter een monitor of uit het zicht gemonteerd kan worden.

 

Voor hun Park 'N Fly project was de MC500 gekozen. De MC500, een veelzijdige Commerciële PC, bood de flexibiliteit voor een installatie op zowel parkeerplaatsen als in airport shuttles.

 
"Vanaf het eerste telefoontje was het duidelijk dat Logic Supply aardig wat kennis had over de digitale bewegwijzeringsmarkt," aldus Zinn. "Gebaseerd op onze specifieke eisen hielpen ze mij bij het vinden van de ideale hardwaretoepassing. Al onze klanten zijn erg tevreden met hun prestaties."